O nas

Predstavitev podjetja

Optika Paka je družinsko podjetje, v katerem smo prepričani, da je vsak posameznik potreben posebne obravnave, zato mu s svojimi nasveti in pomočjo pomagamo izostriti in polepšati vsakdan.

Za vsakega posameznika si vzamemo čas, ki je potreben, da delo dobro opravimo. Strokovno usposobljen kader, vam bo pomagal pri izbiri ustreznega korekcijskega okvirja in korekcijskih stekel, ki jih bomo nato izdelali s pomočjo najsodobnejših strojev.

Od začetka smo usmerjeni v storitve najvišje kakovosti v očesni optiki, zato nenehno dopolnjujemo svojo ponudbo. Nudimo vam več kot 3.000 različnih modelov kakovostnih korekcijskih in sončnih očal.

Poslanstvo podjetja

Poslanstvo Optike Paka je zadovoljiti čim širši krog strank. Le to se kaže v celoviti ponudbi, ki zajema vse od kontrole vida, raznovrstne ponudbe, do izbire in izdelave primernega pripomočka za izboljšanje vida. Na ta način si želimo pridobiti položaj zaupanja vrednega ponudnika ter si tako zagotoviti trajni obstoj na trgu.

Ker vam želimo biti kredibilen in zvest partner vam ponujamo najvišje standarde storitev ter modern stil poslovanja, ki poleg skrbi o funkcionalnosti zajema tudi skrb o stilu in estetski vrednosti izdelka. Vendar naša prioriteta ostaja dober vid, saj je skrb za zdravje najpomembnejša.

Skrb za dober vid se začne z meritvijo ostrine in določanjem korekcije vida ter svetovanjem pri izbiri za vas najprimernejšega pripomočka. Postopek zaključimo z natančnimi meritvami potrebnimi za naročilo in izdelavo za vas prilagojenega in izdelanega pripomočka za izboljšanje vida.

Temeljni cilji

Optika Paka je družinsko podjetje, ki želi svojim uporabnikom nuditi stalno in kakovostno storitev. Vse kar si želimo je vaše zaupanje, da skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vaše oči in vam omogočimo, da vidite bolje.

Naš edini cilj pri delu je ZADOVOLJNA STRANKA!

Kako do nas

Rudarska cesta 1
3320, Velenje
 
Google zemljevidi: klik.

 

Hitri kontakt

Telefon: 03 588 50 91

Gsm:  040 555 999

Mail: optikapaka@gmail.com

Delovni čas

Ponedeljek – petek: 09.00 – 17.00

Sobota: 09.00 – 11.30

Nedelja in prazniki: zaprto